Придбати міжкімнатні двері зараз можливо і через Інтернет. Проте сучасний користувач віртуального простору знає: те, що красиво виглядає на картинці, у реальному житті інколи виявляється далеким вид бажаного варіанту. У першу чергу це справедливо для одягу, проте і інші товари може спіткати та сама доля.

Отже, як правильно обрати двері в Інтернеті:

По-перше, треба довіряти лише компаніям із перевіреною репутацією, позитивними відгуками. В тому ж Інтернеті доволі складно приховати не лише позитив, але й негативну інформацію. Якщо компанія вже здійснила якесь шахрайство (наприклад, встановила ненадійні двері, замок дуже швидко зламався, майстри зробили неправильні заміри, що спричинило такі проблеми, як нещільне прилягання дверей, тощо), хтось десь про це обов’язково напише та згадає конкретну назву.

По-друге, треба звертати увагу на час перебування компанії на ринку, в Інтернеті, на якість оформлення сайту. Чим довше існує компанія, чим більше грошей було витрачено на рекламу та оформлення сайту, тим більше шансів, що такий продавець не буде ризикувати власною репутацією та створювати для себе додаткові проблеми.

По-третє, треба звертати увагу на запропоновані послуги, на опис самих  моделей дверей.

Так, наприклад, міжкімнатні двері у Києві можна замовити у багатьох компаній. Серед них ТРІОДВЕРІ виділяється тим, що має довголітню історію існування на ринку дверей, пропонує не лише позитивні відгуки, а й рекомендації, гарантії якості, відповідні сертифікати та послуги повернення і обміну товару.

Серед вигідних послуг також можна виокремити наступні:

  • безкоштовні заміри з виїздом майстрів на місце
  • прозорі розцінки на моделі (їх комплектацію) та монтаж
  • акції і спеціальні пропозиції.

Зручно і те, що можна назвати модель, бажані її параметри, матеріали і, наприклад, додаткові замки, а спеціалісти компанії одразу ж (в телефонному режимі або онлайн) розрахують вартість обраного варіанту за вказаними характеристиками.

Ще один привабливий момент – можна з точністю дізнатись всі подробиці щодо обраної моделі: з яких матеріалів, в якій обробці, в якій конструкції, які використані елементи міцності, в якому кольорі, тощо.

Можна домовитись щодо певних змін у зовнішньому оздобленні моделі – відповідно до власного смаку та дизайну приміщення, в якому такі двері будуть знаходитись. Більш того, якщо майстри привезуть двері, що не відповідають картинці в Інтернеті або замовленим характеристикам – їх можна буде обміняти або відмовитись взагалі.