Полоса сталева

В будівництві дуже важливо дотримуватися всі норми та стандарти для того, щоб збільшити термін служби об'єкта, який був зданий в експлуатацію.

Використання якісних, грамотно підібраних матеріалів виключає ризики поломок, тріщин і продовжує термін використання. Зразком якості в сфері будівельних матеріалів є металопрокат від провідної української металобази ВІКАНТ. На сайті компанії можна купити полосу та інші види металопрокату у будь-якій кількості за низькими цінами, та замовити доставку по всій Україні.

Одним з найбільш затребуваних товарів є сталева полоса. Види сталевих смугСталеві смуги класифікують по довжині, точності  та способу прокатки. Ціни на різні види можна переглянути за посиланням http://vikant.com.ua/catalog/strip. Залежно від призначення розрізняють такі види даного матеріалу:

  • по довжині (мірні, немерные, кратні);
  • по точності прокату (підвищені або нормальні);
  • за способом виготовлення (гарячо - та холоднокатані).

Сфери застосування

Смуга є класичним прокатним профілем. Її характерна відмінність – чіткий прямокутний перетин, при якому сторони розрізняються по довжині. Іноді смугу плутають з стрічкою – це різні види прогату, оскільки в останній ширина на порядок більше товщини. Застосовуються сталеві гарячекатані полоси в будівництві, виробництві металоконструкцій, автомобіле - та машинобудуванні. У багатьох галузях цінується здатність матеріалу до обробки в польових умовах.

Сталева смуга в цьому плані ідеальна, оскільки її легко можна зігнути вручну, зручно зварювати просто скріплювати з іншими конструкціями. Транспортування та зберігання також не вимагає особливих затрат зусиль, часу та грошей, так що вам це сподобається.За що вибирають сталеві смуги?Існує ряд переваг, характерних для сталевої смуги.

Полоса сталева має: високу стійкість до корозії (особливо, якщо матеріал оцинкований);надійну експлуатацію одержуваного об'єкта;відносно невисоку вартість;тривалий термін використання.Крім опірності корозії, смуги відмінно протистоять розтягувань.

Завдяки такій властивості даний вид металопрокату використовують у багатьох технічних та виробничих галузях. Якісна сталева смуга повинна відповідати ГОСТу за фізичними і хімічними властивостями, розмірами, умовами транспортування, зберігання і маркування. Даний матеріал вигідно підходить як для машинного, так і для ручної обробки.