Купити фрезерний верстат можна для найрізноманітніших потреб. Внаслідок того, що можливості цього виду столярного обладнання часом близькі до безмежних, з його допомогою можна виконувати всілякі завдання. Від підготовки заготовок для подальшого повздовжнього зрощування, за допомогою фрезерування зубчастої структури торців, до високохудожніх виробів з різьбленням по дереву.

Набір можливостей кожної моделі, яка присутня в нашому асортименті, достатній і для простих робіт з фрезеруванням пазів під шипи і нарізкою самих шипів і виготовленням складних профілів конструктивних елементів. В асортименті фрезерних верстатів по дереву у нас представлені найвідоміші (в тому числі і серед столярів-виробничників в Україні) компанії, що виробляють різні моделі цього обладнання. Асортимент постійно розширюється, і з'являються все нові і нові зразки техніки.

Особливості фрезерних верстатів

Що їх об'єднує? Перш за все, надійність, підставки у верстатів найчастіше виготовляються з литого чавуну (особливо у моделей промислового призначення) внаслідок чого можна говорити про те, що ці пристосування чудово справляються з впливом вібрації під час робіт, зберігаючи необхідні робочі настройки. Другою об'єднувальною характеристикою варто назвати безпеку. Всі конструкції оснащуються шипорізною і подібними каретками. Як правило, це легкі і міцні конструкції з алюмінію і його сплавів, що забезпечують точну і комфортну подачу оброблюваної деталі до зони різання. І варто було б відзначити можливість комфортного виконання будь-яких різновидів робіт з масою необхідних настроювальних параметрів, що характеризують будь-яку з представлених конструкцій. Відрегулювати можна все, і швидкість подачі оброблюваного матеріалу, і виліт ріжучого елемента фрези за межі фрезерувального упору. На робочих столах передбачені пази і канавки для установки в них всіляких упорів і напрямних, що полегшують подачу, особливо, під час нестандартних випадків фрезерування. А крім повнорозмірних верстатів, в нашому асортименті представлено безліч фрезерних міні-верстатів по дереву. Вони дозволяють отримувати пази і різьблені елементи малих розмірів на деталях невеликих габаритів і також з високим рівнем точності. Їх можливості дозволяють проводити роботи по фігурному фрезеруванні, з отриманням складних різьблених пазів і елементів орнаменту.

А в тому, що стосується прямолінійного різу (різних видів зрощування, обв'язки дверних рам, шипового різання і інших випадків обробки), то тут ви гарантовано будете отримувати ідеально виконані елементи будь-яких столярних конструкцій. Крім чудових виробничих характеристик, всі моделі наявних фрезерних верстатів по дереву мають все необхідне для того, щоб застосування цих пристроїв було максимально оптимізовано з експлуатаційної точки зору. Будь-яка модифікація верстата, неважливо, чи призначена вона для побутового способу застосування, або для столярного цеху, має в своїй конструкції пристрій для підключення стружковідсмоктувача. У побутових моделях це патрубки для пилососів, а в виробничих, штуцери для підключення виробничих пристосувань для збирання стружки.

Детальніше з асортиментом та характеристиками фрезерних верстатів ви можете ознайомитись в інтернет-магазині Промстанок: https://promstanok.com/category/derevoobrabatuvajushhee-oborudovanye/formatno-frezernye-stanki/