Інтернет-магазин elektrovoz.com.ua пропонує великий асортимент електротоварів. Тут можна придбати усі різновиди кабелів, дротів, які використовуються у формуванні складних електричних систем, ланцюгів. Щоб підібрати потрібні товари, треба ознайомитися з каталогом, характеристиками. Перевага цього інтернет-магазину у тому, що біля кожного найменування продукції є докладний опис, завдяки чому прийняти остаточне рішення простіше.

Особливості використання 

кабелів ВВГ-нг та ВВГП- нг

Серед споживачів користуються попитом кабелі ВВГ-нг та ВВГП- нг. Їхня основна перевага в тому, що ця продукція при використанні не розповсюджує дим та горіння. Вона безпечна, довговічна, надійна.

Такий кабель складається з декількох струмопровідних жил, в залежності від потреб споживача. Кожна жила покрита спеціальною ізоляцією ПВХ. Весь кабель теж має єдину оболонку з пластикату, який не горить та не розповсюджує дим при замиканні.

Серед важливих критеріїв вибору треба звертати увагу на наступні:

  • тип виконання – пласке та непласке;
  • кількість окремих жил та пучків дротів, які використовуються у системі;
  • вид перетину жил;
  • призначення продукції;
  • показники робочої напруги.

Асортимент спеціалізованого інтернет-магазину постійно розширюється, але тут постійно слідкують за якістю запропонованих товарів. Щоб придбати кабель ВВГнг, ознайомтеся з каталогом, зверніть увагу на опис конкретного найменування. Якщо є така необхідність, можна проконсультуватися з менеджером компанії. Він розповість про особливості підбору, подальшого використання кабелю, допоможе прийняти остаточне рішення.

Основною перевагою кабелю ВВГ-нг та ВВГП- нг є його здатність не розповсюджувати вогонь та дим при займанні. Саме тому він використовується у дерев'яних будинках, приміщеннях з високим рівнем вологості, на відкритому повітрі. Для забезпечення довгого використання системи рекомендовано додатково захистити кабель методом його прокладання у спеціальних коробах та каналах.

Оформлення замовлення 

в інтернет-магазині

Щоб оформити замовлення на усі типи кабелів ВВГ-нг та ВВГП- нг, треба заповнити просту форму на сайті компанії, обрати спосіб доставки на оплати. Покупці зі Львова можуть завітати до магазинів «Електровоз». Клієнти з інших регіонів використовують послуги транспортних компаній. Разом з товаром ви отримуєте повний пакет супровідної документації. Компанія несе гарантійні зобов'язання перед покупцями, тому співпрацює лише з надійними вітчизняними та зарубіжними виробниками. Ви залишитесь задоволеними якістю товарів, ціною та сервісом.