Сьогодні все більше людей купують ноутбуки для роботи та навчання. Ноутбуки стали популярними завдяки своєму невеликому розміру та мобільності, у порівнянні зі стаціонарними комп'ютерами. В даний час на ринку комп'ютерної техніки свої товари пропонує багато виробників. Одними із лідерів за продажем ноутбуків стали виробники Dell та Asus. Спробуймо розібратися, які переваги в ноутбуків цих виробників.

Dell

Компанія Dell лише починає набирати популярності в Україні. Проте її вироби вже заслуговують особливої уваги. Купити ноутбук Dell можна у багатьох інтернет-магазинах України. Dell виробляє дуже якісну продукцію, в тому числі й ноутбуки добротної збірки, котрі приходять в ремонт вкрай рідко. Компанія Dell ще й характеризується висококласною технічною підтримкою. Також компанія приділяє чимало уваги дизайну ноутбуків, тому вони завжди виглядають, стильно та привабливо, просто і лаконічно.

Asus

Ще одна фірма, котра виробляє техніку високої якості, серед якої є і бюджетні ноутбуки середньої потужності. За якістю продукції компанія не відстає ні на крок від інших відомих брендів. Компанія Asus не лише складає готові запчастини, але й виготовляє власні (материнські плати, відеокарти), що вказує на її досвід у використанні інноваційних технологій та заслуговує на довіру зі сторони споживачів.

Ноутбуки Asus відмінно підходять для виконання повсякденних офісних завдань та домашнього користування. Серед великого числа прихильників Asus багато геймерів, адже кожному досвідченому геймеру відомо, що для ігор, слід купити ноутбук Asus.

Ще одним із ключових плюсів компанії є міжнародний сервіс вищого класу та технічна підтримка всіх ноутбуків, незалежно від їх вартості.

Спільні переваги:

  1. Одним із найважливіших критеріїв вибору ноутбука є його «начинка». Що стосується збірки самого ноутбука, то й Asus і Dell в цьому плані добре себе показують: комплектуючі всередині корпусу є відмінно скомпонованими.

  2. Корпуси ноутбуків Asus і Dell досить міцні й рідко тріскаються навіть після 4-х років активного використання, якщо звичайно Ваш ноутбук не буде постійно падати та вдарятися.

  3. У ноутбуків Asus та Dell краща система охолодження, у порівнянні, наприклад, з Acer та Lenovo, котра дозволяє вберегти їх від перегріву та несправностей, пов'язаними із ним.

Якщо робити конкретне порівняння моделей ноутбуків цих виробників в одному ціновому сегменті, то можна зауважити, що за ті самі гроші Dell пропонує дещо потужнішу начинку, а ноутбуки Asus виграють завдяки кращій графіці.

Таким чином, ноутбуки виробників Asus та Dell стануть для Вас хорошим вибором. Обираючи надійного помічника слід пам'ятати, що його ціна буде залежати не лише від виробника, а й від багатьох інших факторів: потужності процесора та відеокарти, матеріалу корпусу й навіть кольору. Вдалих покупок!